Igralka se lahko registrira za klub pri Odbojkarski zvezo Slovenije le ko odda vse potrebne dokumente:

POTRDITEV REGISTRACIJE ZA  SEZONO 2018-2019

–  2017-OZS-1b_OBRAZEC_PODPIS_STARSEV

– fotografija igralke (vse igralke ki so bile prvič registrirane v sezoni 2015-2016 in prej)

(Fotografija na obrazcu mora biti velikosti 3,5 x 4,5 cm, ne sme biti starejša od enega leta in ne sme biti izsek iz večje slike, lahko pa je posredovana v elektronski obliki (minimalna resolucija 600 x 450 pix / 150 DPI). Fotografija se mora približati standardom fotografij, primernim za izdelavo osebnih dokumentov.)

-fotografijo lahko pošljete na mail: zoksentvid@gmail.com  (ni potrebe da je točne dimenzije, le da ustreza standardom fotografij osebnih dokumentov)
-izpolnjen obrazec lahko pošljete na naslov: Karmen Jakob Logar (ŽOK Šentvid), Sojerjeva 6a, 1000 Ljubljana


PRVA REGISTRACIJA:

– Obrazec 2014-OZS-20-podatkioigralcu

– Obrazec –  2017-OZS-1b_OBRAZEC_PODPIS_STARSEV(spodnjega  dela obrazca v zeleni barvi o dvojni licenci mladi ne izpolnjujete)

– fotokopija osebne izkaznice (obe strani) ali fotokopija potnega lista (strani s podatki). Fotokopije so lahko tudi skenirane in posredovane z elektronsko pošto na zoksentvid@gmail.com

– fotografijo igralke (Fotografija na obrazcu mora biti velikosti 3,5 x 4,5 cm, ne sme biti starejša od enega leta in ne sme biti izsek iz večje slike, lahko pa je posredovana v elektronski obliki (minimalna resolucija 600 x 450 pix / 150 DPI). Fotografija se mora približati standardom fotografij, primernim za izdelavo osebnih dokumentov.)